Jaakko Koivula - Grand Harvest: From Field to Fable

Ja nyt jotain ihan muuta. Tämän vuoksi Tavauskin on ollut hiljaisempi, sillä kaikki kirjoittamisenergia on mennyt kyseiseen teokseen. Hyviä kirjoja on kyllä tullut luettua, joten toivottavasti niitä jaksaisi purkaa tänne vielä tuonnempana.

Nyt kuitenkin aika esitellä Grand Harvest: From Field to Fable!

Grand Harvest -kirjan kansi

Tämä esikoiskirja julkaistaan virallisesti nyt syyskuun kymmenentenä, jolloin ilmestyvät e-kirja ja kovakantinen versio kirjasta. Tarina on vääjäämättömästi etenevä fantasiamysteeri, jossa on mukana huumoria ja tummempia sävyjä. Sivuja on 274.

Esilukijat ovat tuntuneet ihan tykkäävän romaanista ja tällä hetkellä arvioiden keskiarvo GoodReadsissa on 5/5, mikä toki lämmittää. Lisää arvioita pitäisi vielä olla tulossa, joten katsotaan miten tilanne kehittyy.

Kansikuva lähti puhtaasti vitsistä tehdä American Gothic -maalauksesta fantasiaversio. Itse asiassa maalauksen teemat kuitenkin lopulta sopivat aivan erikoisen hyvin myös kirjan elementteihin. Luvassa on juurevaa, vakaumuksellista ja vähän sisäänpäinkääntynyttä selviytymishenkeä maaseudulla, samalla kun maailma muuttuu ympärillä kiihtyvällä tahdilla.

Sitten oleellinen! Tällä hetkellä on käynnissä ennakkotilauskampanja, jos haluat saada kirjan kovakantisena ja omistuskirjoituksella, vähän halvemmalla ja kaupan päälle myös e-kirjan heti sähköpostiisi! Ennakkotilauslomake auki 15.9. saakka!


Kommentit